Ångra

Du som är privatperson har 14 dagars bytesrätt/ångerrätt när du handlar online. (Julklappar bytesrätt/ångerrätt tom Trettonhelgen) Det innebär att du inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor. Om en vara har använts eller hanterats oförsiktigt, så att den inte längre kan säljas som ny, blir du skyldig att ersätta butiken för värdeminskningen. För att kunna fastställa en varas egenskaper eller funktion måste du i vissa fall bryta förpackningen, som i så fall ska öppnas så varsamt som möjligt samt återsändas tillsammans med varan.

Observera att du inte har bytes- eller ångerrätt för vara som tillverkats enligt dina anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel eller vara som inte lämpligen kan återlämnas pga. hälso- eller hygienskäl om förseglingen har brutits.

För skateboard gäller att om den har sålts som komplett skateboard kan den returneras. Om du däremot har beställt montering av truckar och hjul eller grip tape kan den inte returneras.

Du behöver inte följa något strikt mönster för att ångra och returnera en vara. Vi ber dig dock följa de här instruktionerna:

  • Ring oss på 08-202120 eller skriv till info@bradkultur.se så ser vi till att du får en retursedel att sätta på paketet.
  • Om paketet har levererats av Bring kan du själv beställa en retursedel med den här länken Retursedel Bring
  • Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackning komplett med samtliga tillbehör och eventuella etiketter.
  • Lägg in ett papper på vilket du skriver ordernummer och orsaken till att du vill returnera.
  • Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen.
  • Förpacka godset väl för att undvika skador.
  • Sätt etiketten väl synligt på paketet.
  • Lämna till ett ombud för Postnord eller Bring beroende på vem som har levererat.

När vi har godkänt returen återbetalar vi vad du har betalat för varan med ett avdrag på 80:- för returfrakten plus eventuell värdeminskning om varan inte kan säljas som ny. Är paketet längre än 120 cm drar vi av 160:- för returfrakten samma gäller för Snowboard Boots. För retur från ett annat land än Sverige är avdraget för returfrakt högre. Vi kan uppge det på förfrågan i varje enskilt fall. Om vi inte har meddelat att vi har tagit emot varan inom tre dagar från att du lämnade paketet till ombudet ber vi dig kontakta oss. För returer från andra länder än Sverige görs avdrag med verklig kostnad. Du kan alltid ombesörja returfrakten själv i stället för att använda vår bifogade fraktsedel. Då görs inget avdrag. Notera att paketet måste adresseras till butiken och inte till ett postombud.

Vi kan inte hantera ett byte av vara, exv storlek eller färg i samband med returen. Du gör i stället en ny beställning.

Du kan också lämna tillbaka varorna i vår butik, Norrlandsgatan 21 i Stockholm.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.