Vilka är Brädkultur?

Brädkultur - något som finns inom oss alla som någon gång stått på en skateboard eller snowboard. Det står för gemenskap, kreativitet och kärlek till brädan oavsett ålder eller nivå. Det är så vi format vår butik, alla ska känna sig välkomna och få tips och råd efter sin förmåga. 

Brädkultur är dessutom Sveriges mest välförsedda butik när det gäller varumärket Vans. Vi har ett organiserat samarbete med Vans och  har ett stort utbud av kläder, skor, mm från Vans. Därför kallar vi oss VansxBrädkultur

Brädkultur är ett privatägt oberoende familjeföretag. Vår butiksledning och all personal är brädåkare med lång erfarenhet och besitter stor produktkännedom inom brädkulturen. 
Vår målsättning är att varje kund ska kunna få den hjälp som behövs för att hitta den utrustning som passar kundens erfarenhet, ålder och åkstil.

Företaget som driver webbutiken och butiken på Norrlandsgatan 21 i Stockholm heter Brädkultur Skandinavien AB

Du kan ringa till vår butik när den är öppen, 08 - 20  21 20. Bästa tid att ringa är före lunch. Du kan också skriva till info@bradkultur.se

Vi ger gärna råd per telefon eller mail. Det kan vara svårt att välja rätt utrustning för den som inte är specialist.

Våra kunder ger oss ett mycket högt betyg i Googles rankning. Den mätningen är helt oberoende och kan inte manipuleras av oss. 285 kunder har givit oss medelbetyget 4,4. Se aktuellt betyg i kartan på sidan Butiken i Stockholm.


Företagets registrerade adress: Myrvägen 69, 125 51  Älvsjö. Organisationsnummer: 556924-6159.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

-->